Maritime Industry 2020 breidt flink uit door komst vernieuwde bovenverdieping

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

GORINCHEM – De zestiende editie van Maritime Industry wordt aanzienlijk groter dan andere jaren. De uitbreiding wordt gerealiseerd door de compleet vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Deze zogeheten Next Level beslaat in totaal 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimte en raakt één-op-één verbonden met de begane grond door twee centrale roltrappen en drie vaste trappen. Tijdens Maritime Industry 2020 staat op deze vernieuwde bovenverdieping de toekomst van de binnenvaart centraal. Ook wordt hier een kennistheater en een nieuw foodcourt ingericht.

De eerste editie van Maritime Industry met de uitbreiding naar de vernieuwde bovenverdieping is op 12, 13 en 14 mei 2020. “We zetten hier de toekomst van de binnenvaart centraal met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen, elektrisch varen en innovaties binnen de maritieme sector. Ook kunnen bezoekers hier aanschuiven in het kennistheater waar de verduurzaming en vergroening van de maritieme sector worden belicht. Daarnaast richten we hier een centraal en nieuw foodcourt in voor een hapje en een drankje”, zegt Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.

De nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem is gerealiseerd, omdat een aantal vakbeurzen uit hun jasje zijn gegroeid. Van Grinsven: “Daar is Maritime Industry er één van. De oorspronkelijke beursvloer raakte vroegtijdig volgeboekt, omdat we simpelweg niet meer ruimte konden bieden. Dat is nu verleden tijd. Sterker nog: de bovenverdieping is nu ons nieuwe paradepaardje van Gorinchem. Het is een hypermoderne beurshal die van alle technische snufjes is voorzien. Het kan niet anders dat bezoekers positief verrast worden.”

Inmiddels heeft de vakbeurs ook een volledig nieuwe website gekregen. “Daar zijn we erg blij mee, want de website is in aanloop naar de beurs ons visitekaartje. Onze exposanten hebben vanaf nu op de website hun eigen ruimte waar ze zichzelf kunnen presenteren aan professionals. Zo zijn ze niet alleen tijdens, maar ook voor en na de beurs zichtbaar”, aldus Van Grinsven.

Vijf maanden voor Maritime Industry 2020 hebben al meer dan 300 exposanten zich ingeschreven. Hierdoor vormt de vakbeurs ook komend jaar weer het meest complete platform voor de binnenvaart. In de afgelopen periode is het beursteam van Maritime Industry versterkt met Daisy Busker als nieuwe salesmedewerker.

Voor meer informatie: www.maritime-industry.nl.

Scroll naar top