Rondje langs de media: Maritime Industry is hot!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Er is deze week veel media-aandacht voor de vijftiende editie van Maritime Industry. We hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van een aantal publicaties uit verschillende vakbladen en regionale kranten. Leest u met ons mee?

Algemeen Dagblad, 7 mei 2019: ‘Werkgevers willen jongeren interesseren voor de binnenvaart’

Het Algemeen Dagblad en BN De Stem – twee grote regionale kranten – pakten op de openingsdag van Maritime Industry groot uit met een vooruitblik op de vijftiende editie. Aan het woord komt de beursorganisatie over de officiële beursopening en extra initiatieven die worden gelanceerd vanwege deze jubileumeditie. Lees hier het digitale artikel of bekijk hiernaast het krantenartikel.

Binnenvaartkrant, 8 mei 2019: ‘Burgemeesters trots op maritieme industrie en op beurs’

Maritime Industry 2019 werd officieel geopend door drie burgemeesters: Reinie Melissant-Briene van Gorinchem, Wouter Kolff van Dordrecht en Marcel Fränzel van Altena. Ook CEO Jeroen van Hooff van beursorganisator Easyfairs Nederland was hierbij aanwezig. Tijdens deze opening waren er lovende woorden voor de beurs, voor de maritieme sector en de aanwezige exposanten. In het bijzonder werden meerdere exposanten in het zonnetje gezet die al sinds de start van de beurs een plek hebben op Maritime Industry.  

Lees hier het artikel van Binnenvaartkrant: https://binnenvaartkrant.nl/burgemeesters-trots-op-maritieme-industrie-en-op-beurs

Mainport, 8 mei 2019: ‘Jubileumeditie voor Maritime Industry’

Het informatieve magazine over havens ‘Mainport’ nam een kijkje op Maritime Industry. Hun bevindingen hebben ze samengevat in een interessant artikel. Ook hebben ze meerdere foto’s gemaakt tijdens hun beursbezoek die toegevoegd zijn bij het artikel. Daarnaast zijn ze in gesprek gegaan met het STC college die voor het eerst het door studenten ontworpen opleidingsschip Ab Initio presenteerden. Lees hier het verslag van Mainport: https://www.mainport.com/2019/05/08/jubileumeditie-voor-maritime-industry/

Nieuwsgierig naar nog meer artikelen over Maritime Industry 2019? Bekijk ze via onderstaande links:

 
Scroll naar top