Waarom bezoeken?

Wilt u uw relaties versterken binnen de maritieme sector? Maak u klaar om optimaal te netwerken in een laagdrempelige sfeer met meer dan 350 exposanten uit de maritieme sector. Niet alleen is Maritime Industry de plek om nieuwe contacten te leggen en relaties te onderhouden, maar ook staat dit jaar de toekomst van de binnenvaart centraal. Door middel van interessante kennissessies en de kennis van onze exposanten worden een hoop vraagstukken binnen de maritieme sector behandeld.

 

Wie is de exposant?

ontdek het exposantenprofiel

Tijdens Maritime Industry kunt u exposanten ontmoeten die werkzaam zijn in of voor alle segmenten uit de maritieme sector. Denk aan aandrijving, scheepsbouw en brandstoffen, maar ook aan veiligheid en verzekeringen.

ALLE EXPOSANTEN VOOR U OP EEN RIJ

Op dit moment hebben al ruim 350 exposanten zich ingeschreven voor Maritime Industry 2021. Wilt u graag weten wie u kunt ontmoeten tijdens een bezoek aan de beurs?

Programma

Welke thema’s zijn actueel in de maritieme wereld en hoe kunt u daar in de praktijk op inspelen? Tijdens Maritime Industry 2021 worden interessante kennissessies en workshops gegeven.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan het programma. Houd de website in de gaten! 

Heeft u tips of wilt u zelf een kennissessie verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Sfeerfoto bezoekers

Praktische informatie

Smart Badge

U kunt als bezoeker gemakkelijk informatie verzamelen tijdens uw beursbezoek. Scan met uw Smart Badge interessante stands en ontvang alle informatie van de exposant later op de dag in uw mail!

Praktische Informatie

Maritime Industry vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Wij hebben alle praktische informatie omtrent bereikbaarheid, parkeren en overige zaken voor tijdens uw bezoek voor u op een rij gezet.

COVID-19

Wij ontvangen u graag als bezoeker op Maritime Industry. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Scroll naar top